Over Ons

Hallo, Ik ben Jasper.

Samen met Winda werk ik aan veiligere werkomstandigheden.

Bij de Brandweer Gooi en Vechstreek ben ik senior manschap, instructeur algemeen en instructeur brandweerduiken. Daarnaast werk ik als veiligheidswacht en geef veiligheidstrainingen. Ik ben docent BHV en VCA en heb mij verdiept in Risico Inventarisatie en Evaluatie.

Vanuit mijn passie voor het brandweervak ben ik mij steeds meer bezig gaan houden met preventie en veiligheid. Hulpverlener zijn is een fantastisch beroep, maar de echte winst zit in iedere keer dat ik mijzelf overbodig maak!

Ik ben van mening dat ieder bedrijf af en toe stil moet staan bij veilig werken. Ik maak op basis van een gedegen inventarisatie en analyse een helder plan met duidelijke afspraken waardoor de risico’s aanzienlijk afnemen. Ik ben dan ook benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Ik ben van mening dat ieder bedrijf af en toe stil moet staan bij veilig werken.

Hallo, Ik ben Winda.

EHBO is niet alleen weten wat je moet doen in een situatie, maar ook waarom. De inhoud van mijn lessen is daarom vooral op de praktijk gericht. Dit vind ik belangrijk omdat geen enkel ongeluk hetzelfde is. Als je ooit geconfronteerd wordt met een situatie waar je EHBO moet verlenen, moet je vertrouwen hebben in de beslissingen die je op dat moment neemt.

Ik ben 21 jaar geleden in aanraking gekomen met EHBO en veiligheid in mijn functie als Opleiding coördinator bij een opleidingsinstituut, te Amersfoort. Sinds 14 jaar werk ik zelfstandig als gediplomeerd instructeur, en werk samen met een aantal organisaties en opdrachtgevers. Bij Brandweer Gooi en Vechtstreek ben ik 12 jaar geleden begonnen als instructeur Levensreddende handelingen voor de opleiding Manschappen. Hierdoor is mijn kennis en ervaring enorm uitgebreid. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis ook uitgebreid met verschillende opleidingen waaronder een opleiding voor Hulpverlening bij grote rampen en ongelukken en alcohol en drugs incidenten.

Met veel enthousiasme kijk ik uit om samen met Jasper uw bedrijf veilig te maken en te houden.

EHBO is niet alleen weten wat je moet doen met een situatie, maar ook waarom.