Skip to content

Gecertificeerde bhv training bij Het Veilige Werk

Veiligheid op de werkvloer door middel van bhv training, is essentieel voor een organisatie. Het is erg belangrijk dat zowel personeel als klanten zich veilig voelen. Een bedrijfshulpverlener, ook wel bhv’er genoemd, is getraind in het in veiligheid brengen van zowel personeel als klanten in geval van nood. Een bhv’er weet hoe hij eerste hulp kan verlenen bij een ongeval. Ook kan een bhv’er adequaat reageren in noodsituaties, bijvoorbeeld bij branduitbraak. Elke werkgever in Nederland is verplicht om de bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Bij Het Veilige Werk bieden wij een professionele en gecertificeerde bhv training. Onze trainingen voldoen aan alle wettelijk gestelde normen. Bovendien is onze organisatie NIKTA gecertificeerd.

BHV training

Het belang van bhv training

Een bedrijfshulpverlener die kundig is opgeleid is van onschatbare waarde op de werkvloer. De aanwezigheid van een bhv’er vergroot de veiligheid binnen de organisatie. Bovendien weet jij als werkgever zeker dat, in geval van nood, jij iemand op de werkvloer hebt staan die weet hoe hij of zij moet handelen. De bhv basis cursus behandelt diverse thema’s. Er worden eerste hulp vaardigheden behandeld, zoals reanimeren, wonden verbinden en het verplaatsen van een slachtoffer. Daarnaast komen onderwerpen als brandbestrijding, brand blussen en ontruiming aan bod.

Bhv opleiding op maat

Het goed op orde hebben van bedrijfshulpverlening is verplicht voor elke werkgever in Nederland. Of het nu gaat om een winkel, een kantoor of een basisschool: jij als werkgever bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw klanten en personeel. Ben jij op zoek naar een BHV training die volledig is afgestemd op jouw organisatie, bedrijf of winkel? Bij Het Veilige Werk bieden wij naast de basis trainingen, ook een volledig verzorgde in-company opleiding aan. Deze vorm van bhv training is geheel afgestemd op jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies over welke training voor jouw organisatie het meest geschikt is. Leer oefenen en toepassen

Naast een basistraining bhv bieden wij ook een herhaling bhv aan. Bij de herhalingsopleiding ligt de focus meer op oefenen en en toepassen van de eerder opgedane kennis. Op deze manier leert personeel met een BHV training hoe ze de deze kennis in de praktijk toe kunnen passen. Door middel van realistische oefeningen leert een deskundige instructeur hoe jij als bhv’er ook onder stress of druk vaardigheden toe kan passen. Wil jij zeker weten dat jouw personeel 100% adequaat kan handelen in geval van nood? Het Veilige Werk biedt diverse cursussen en scholing op het gebied van veiligheid, waaronder een reanimatiecursus en een EHBO opleiding. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.